Folyamatosan épül és szépül Aszaló

Folyamatosan épül és szépül Aszaló

Az év elején ismertetett tervek szerint március közepére befejeződtek az Aszalói Önkormányzat épületének külső és belső felújítási munkálatai, megtörtént a műszaki átadás is, ahol mindent rendben találtak a szerződő felek.

Az év eleji munkálatok keretében a hivatal elavult kerítése és annak lábazata is felújításra került. Az épület udvarát körülvevő kerítés korszerű és mutatós kovácsoltvas külsőt kapott, emellett a belső terek is új színeket kaptak, ugyanis minden helyiséget renoválták, kifestették.
Tamás Attila építésvezető elárulta, hogy az épület teljes belső felújításával, a falak újrakartonozásával kezdődött az év, sőt a kerítés lakatosmunkáival, a teljes szerkezet kidolgozásával is sikerült már januárban elkészülni és amint az időjárás is lehetővé tette, a kerítés lábazatának burkolata is elkészült.
A hivatal épületének rendbetételével sem állnak meg a munkálatok Aszalón, hiszen a polgármester és munkatársai folyamatosan keresik a lehetőségeket arra, hogy a település látképén, az itt lakó emberek életminőségén jelentősen javítsanak.
Dr. Mészáros István jövőbeli tervei között szerepel egy úgynevezett népkonyha szolgáltatás kialakítása is, amely két helyszínen várja majd a szociálisan rászoruló lakosokat minden nap egy tál meleg ételre.