Letölthető dokumentumok:

Hatósági eljárásban használatos nyomtatványokat az Általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programmal lehet kitölteni.

 

K01 nyomtatvány

P26 nyomtatvány

 

 

Aszaló TV

KÖSZÖNTJÜK ASZALÓ HIVATALOS OLDALÁN!

A 2014/2015-ös tanév sok izgalmas pillanatot tartogatott számunkra, mint 8. osztályos tanulókra a Göőz József Általános Iskolában.
Az első félévben nagyon készültünk a központi írásbeli felmérőre, hogy mindenkit felvegyenek abba az iskolába, ahova szeretne bejutni. Az év elején részt vettünk egy nyílt napon, ahol több iskola is bemutatkozott. Természetes külön nyílt napokon is részt vettünk.

A második félévben megkezdtük a ballagási fotók elkészítését. Mindenki nagyon izgatott volt, hogy kinek hogy sikerült a fényképe. Azután megkezdtük a ballagási műsor összeállítását. Sajnos a tablókészítés elhúzódott, de szerencsére időben elkészült az is. Elkezdődtek a próbák is, többnyire délutánonként. Az órák közti szünetekben is a verseket, ballagási dalokat tanultuk.
Majd elérkezett a várva várt nap, 2015. 06. 13-án búcsút intettünk tanárainktól, diáktársainktól és iskolánktól. Mindannyian vártuk már ezt a napot, de mindenkinek szívszorító pillanat volt, amikor egymástól is elbúcsúztunk.
Köszönjük a tanárainknak ezt a sok munkát és kitartást, osztályfőnökeinknek a 8 évi munkát és támogatást, amit kaptunk tőlük.
Osztályfőnökök: Farkasné Orosz Edit, Hoblyák Tímea
2015-ben végzett osztály névsora: Aczél József, Árvai Krisztina, Bordás Boglárka, Galyas Patrik, Glonczi Dávid, Glonczi Eszmeralda, Glonczi Melissza, Glonczi Krisztián Ábrahám, Gulyás Amanda, Gyömbér Attila, Horváth Olga Petra, Lakatos Cintia, Márton József, Mida Nikoletta Fedra, Molnár Beatrix, Ónodi Patrícia, Pruma Alex, Pruma Gyula,  Rácz Genovéva, Somosi Máté, Tamás Eszter, Ujfalusi Petra.