Letölthető dokumentumok:

Hatósági eljárásban használatos nyomtatványokat az Általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programmal lehet kitölteni.

 

K01 nyomtatvány

P26 nyomtatvány

 

 

Aszaló TV

Búcsú az iskolától, diáktársainktól

 

Sok izgalommal és várakozással telt el azutolsó évünk a Göõz József ÁltalánosIskolában. Tanulmányainkban igyekeztünk tudásunkhoz

és szorgalmunkhoz mérten a lehető legjobberedményekre törekedni. Mindnyájanpályaválasztás előtt álltunk, ezért év elején anyílt napok látogatása, aztán a felvételivizsgák izgalma, majd a felvételi értesítésekvárása töltötték ki napjainkat. Sikeresenfelvételt nyertünk az általunk választottközépiskolákba. Elérkezett az év vége ésmegkezdődtek aballagási előkészületek. A sok tanulás és felkészülés után gondtalanulés nyugodtan kezdtünk hozzá az emlékezetesnap megszervezéséhez.

 

Először is jött aballagási fotók elkészítése, amit már nagyonvártunk. Sokat izgultunk és idegeskedtünk azon, hogy kinek hogyan fog sikerülni a fényképe. Majd jött a tablókészítés, ami sok munkát, odafigyelést vett igénybe, és amiből mindenki

kivette a maga részét. Azután a ballagási műsor összeállítása következett. A versek, búcsúztatók kiosztása, a lépések, a mozgás betanulása, gyakorlása délutánonként történt. Az órák közti szünetekben is a ballagási dalokat vagy a verseket tanulgattuk.

 

Majd eljött a várva várt nap 2008. június 14-e a ballagás napja, amikor búcsút intettünk iskolánk padjainak, ahol nevelkedtünk és tanultunk 8 éven keresztül. Köszönet ezért a munkáért tanárainknak. Elbúcsúztunk diáktársainktól, kik még az iskola falai között folytatják majd tanulmányaikat.

 

A ballagási műsort osztályfőnökünk, Simaházi Györgyné

állította össze. Nélküle nem ment volna ilyen gördülékenyen és nem sikerült volna az ünnepi műsor ilyen felejthetetlenre. Köszönjük szépen a sok segítséget és

támogatást a tanárainknak, mindazt, amit tőlük kaptunk.

 

A 2008-ban végzett 8/a osztály: Bodnár Péter, Bodnár Zsolt, Galyas János, Glonczi Erzsébet, Glonczi Katalin,

Hrabovszki Szabolcs, Horváth Szabina, Homonnay Márk, Homonnay László, Kiss

 

Tamás, Kurucz Tamara, Nagy Attila, Lakatos Mária, Molnár Sándor, Juhász Bertalan

Kurucz Tamara

 


Kedves búcsúzó nyolcadikosok! "Eljött ez a várva várt, mégis kicsit szomorú óra, amelyről néhány perce hívott ki titeket a csengő." Hangzott a ballagáson a búcsú beszéd.. Régóta várták már ezt a napot, hiszen az általános iskolát befejezve, egy újabb intézménybe lépnek majd, és így közelebb kerülnek a már régen elképzelt álmaikhoz.

De szomorú is volt, mert elbúcsúztak a jól ismert falaktól,

amelyek nyolc évig biztonságot adtak nektek. Elköszöntek a tanároktól, s tőlünk, diáktársaiktól is. Pogácsa lapult a tarisznyában, szólt a "Ballag már a vén diák." Nem volt többé házi feladat, ellenőrző, csengetés, ülésrend.

Visszaemlékeztek néhány perc alatt az órák izgalmas pillanataira. A diák csínyekre, az első szerelmekre ...

Reméljük, szeretettel gondolnak az itt töltött évekre. Mi, akik éveken át barátként néztünk rájuk, a helyetekbe lépünk. Részt veszünk a tanulmányi és sportversenyeken. Megőrizzük a hagyományokat. S mindent megteszünk azért, hogy megőrizzük iskolánk hírnevét. Elköszöntünk tőlük, de visszavárjuk őket. Bízom benne hogy minden most elballagott fiatalnak, teljesülnek, majd a maguk elé kitűzött célok.

A hetedik osztály nevében ezekkel a fájó, búcsúzó szavakkal kívánok elköszönni a nyolcadik osztályosoktól.

Újfalusi Evelin

 

 

Eltelt nyolc esztendő

 

Eltelt nyolc esztendő, nyolc tanítási év. A 2007-2008. tanévben elballagtak a 8.b osztályos tanulók. Ezen a napon elhagyták az aszalói iskolát, beléptek egy másik iskolába és a nagybetűs ÉLET-be. Szeretnénk, ha jól haladnának szakiskolai tanulmányaik során, és mindenki olyan pályát választana, amit szeretne. Kívánunk nekik nyugodt, tartalmas tanéveket az új iskolájukban és hogy valósítsák meg álmaikat!

 

Madách Imre szavaival búcsúzunk:

"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha,

Remény, csalódás, küzdelem, bukás,

Sírig tartó nagy versenyfutás.

Keresni mindig a jót, a szépet,

S meg nem találni, - ez az élet."

Gazsi Barnabás

 


2008. június 6-án évzáróval egybekötött Kívánunk a gyerekeknek nagyon jó tanulást,

ballagási ünnepséget tartottunk az óvodában. szorgalmat, kitartást. A nyáron pedig jó pihenést! Lezárult egy kor Óvodásaink életében, a A szülõknek nagy odafigyelést, egészséget, hogy felhõtlen gondtalan játékos élet végét jelenti. Õk segítsék õket az élet rögös útjain. Még ezt nem igazán érzékelik. Készülnek az A ballagó gyerekektõl pedig ezekkel a sorokkal iskolára, bár szívük még itt marad. Ezt köszönök el. Bizonyítják az ígéretek. Lehet, hogy gyenge még a hangunk

"Majd meglátogatlak benneteket" Lehet, hogy léptünk bizonytalan

Az óvodánkból õsszel 22 gyerek megy iskolába. De indulunk a szépet, jót akarjuk

Mind a két csoport színvonalas mûsorral Érezzük, hogy hitünknek szárnya van."

búcsúzott a nyugdíjba vonuló Marika óvónénitõl.

 

Tamásné Kurucz Ilona