Letölthető dokumentumok:

Hatósági eljárásban használatos nyomtatványokat az Általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programmal lehet kitölteni.

 

K01 nyomtatvány

P26 nyomtatvány

 

 

Aszaló TV

KÖSZÖNTJÜK ASZALÓ HIVATALOS OLDALÁN!

A kényelmesebb munkavégzés érdekében felújításra kerül az aszalói önkormányzati konyha. A munkálatok során régi falakat bontottak ki és helyeztek át, hogy ezzel is segítsék a hatékonyabb és a kornak megfelelő munkavégzést. A fazonírozás ideje alatt külsős vállalkozó bevonásával látják el a szociális étkeztetésben résztvevő idős embereket. A tervek szerint a munkálatok az iskolakezdésig befejeződnek, így zavartalanul működik majd az iskolások étkeztetése is szeptembertől.

Idén Halmajon került megrendezésre a II. Szikszói Járás Napja, amelyen Aszaló Község Önkormányzata ismét kiállítóként vett részt. Bemutatásra kerültek a településen előállított konyhakerti növények, savanyúságok, térkő és mederlapok, valamint a térség önkormányzatai közül legjelentősebb állattartóként Aszaló Községe jeleskedett ismét. Legnagyobb kiállítóként többek között bemutatásra került a hazánkban ritkaságnak számító Kárpáti borzderes szarvasmarha, amely a Szikszói Járásban egyedülálló és jelenleg is megtekinthető az Aszalói volt laktanya területén található őshonos állatokat bemutató parkban.

További képek a Bővebben fülre kattintva tekinthetőek meg

 

Bővebben: Aszaló a II. Szikszói Járás Napján

Az Aszalói Közös Önkormányzati Hivatal a tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőséget biztosít nyári diákmunkára, melynek keretében a fiatalok irattározási, ellenőrzési és egyéb adminisztratív feladatokat látnak el.

 

Két kis jövevénnyel gazdagodott az Aszaló Község Önkormányzatának tulajdonában lévő őshonos állatokat bemutató látványpark az elmúlt egy hét alatt. A pár napos boci és kiskecske valamint az anyaállatok is jól vannak. Az újszülöttek még kissé bátortalanok és sokszori unszolásra állnak csak lábra, leginkább csak esznek és alszanak, de súlyuk szépen gyarapszik és egészségesek.

(további képek és videó a Bővebben fülre kattintva láthatóak)

 

Bővebben: Két újszülöttel bővült településünk őshonos állatokat bemutató parkja