Letölthető dokumentumok:

Hatósági eljárásban használatos nyomtatványokat az Általános nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programmal lehet kitölteni.

 

K01 nyomtatvány

P26 nyomtatvány

 

 

Aszaló TV

KÖSZÖNTJÜK ASZALÓ HIVATALOS OLDALÁN!

Megtörtént az aszalói önkormányzati konyha műszaki átadása, így az elkövetkező hetekben – az utolsó simítások után minden visszatér a megszokott kerékvágásba.

A csapadékos időjárási körülményekhez igazodva Aszaló Község Önkormányzata fedett buszmegállót alakított ki az polgármesteri hivatal melletti buszmegállóban, ezzel is komfortosabbá téve a tömegközlekedéssel utazók várakozási idejét. 

Aszaló község vezetősége már hetekkel ezelőtt új fagytűrő növényeket telepített a helyi temetőbe, ezzel is készülve Halottak Napjára. Emellett még az ünnep előtt felállították a temető megvilágítását biztosító új kandelábereket is.

Aszaló Község Önkormányzata 2017. október 23. napján 10 órától ünnepi megemlékezést tartott a Művelődési házban. Az ünnepségen a meghívott vendégek mellett a rossz idő ellenére is nagy létszámban megjelent a lakosság. Dr. Mészáros István, Aszaló Község polgármesterének ünnepi beszédét követően a megemlékezés alkalmából összeállított műsorban közreműködtek a helyi óvodások és az Őszi Alkony Idősek Klub, valamint Karádi István gitárművész. A megemlékezést az idén felállított 1956-os emlékmű megkoszorúzása zárta.

(További képek a bővebben fülre kattintva láthatóak)

 

Bővebben: Ünnepi megemlékezés október 23-án